Slik legger vi til rette for å heve kompetansen til alle våre ansatte


Hos Revisjonskompaniet har nesten alle ansatte egne kontorer – men dørene er alltid åpne for faglig diskusjon og sosiale treff. Her skal de ansatte trives og ikke minst: få muligheten til å holde seg faglig oppdatert.

Ove Fjørtoft

I store og flotte lokaler på Sluppen finner du Revisjonskompaniet. Her finner du 16 dyktige ansatte som kan revisjon, regnskap, rådgivning og skatt til fingerspissene.

  • Kompetansenivået her er veldig høyt. I tillegg er vi en fin gjeng som har et veldig godt sosialt miljø, sier Ove Fjørtoft, partner og ansvarlig revisor i Revisjonskompaniet.

Stabil arbeidsstokk

Han forteller at bedriften fortsetter å vokse. Og de nye ansatte som kommer inn i Revisjonskompaniet, blir ofte værende veldig lenge i bedriften.  

  • Det er en helt utrolig stabil arbeidsstokk. Det er svært liten gjennomtrekk av ansatte i Revisjonskompaniet. Det setter både kundene og vi pris på. Det er et tegn på at folk trives her hos oss, så det er veldig bra, sier Ove.

Hvorfor trives de ansatte? Ove tror det er mange grunner til det, men han sier at det er to spesielle faktorer som spiller inn. At de ansatte har muligheten til å bli enda bedre i faget sitt, er en av nøklene.

  • Vi er opptatt av faglig utvikling. Alle ansatte får disponibel tid til å ta kurs, som de selv kan velge og vrake mellom, for å holde seg oppdatert. I tillegg er det rom for å dra på seminarer og vi arrangerer også egne fagdager for å heve kompetansen her på huset, sier Ove.

I Revisjonskompaniet har de fleste ansatte sine egne, store kontorer. Men selv om de sitter hver for seg, så betyr det ikke at dørene er lukket. Snarere tvert imot.

  • Dørene skal alltid være åpne – det er veldig viktig for oss. Både for det sosiale, men også slik at man kan komme innom hvis man trenger hjelp innenfor noe fagrelatert. Vi er opptatt av å hjelpe hverandre så godt vi kan, og da er det godt med så mye god kompetanse i huset, sier Ove.

Teknologi og utvikling

Ove har jobbet i bransjen siden 1980. Han forteller at det er mye som har endret seg på disse 40 årene. Revisjonskompaniet gjør det de kan for å holde seg oppdatert på endringene – ikke minst innenfor teknologiens verden.

  • Et godt eksempel på det er regnskapsavdelingen, som vi har bygd opp de siste årene. Der har vi fått på plass de aller mest moderne hjelpemidlene som finnes på markedet. Alt av elektroniske tjenester, som igjen kan føre til et papirløst regnskap, dersom kunden ønsker det, forteller Ove.

De seksten ansatte ved Revisjonskompaniet har kunder i alle bransjer du kan tenke deg. Vi legger stor vekt på at kundene skal ha faste kontaktpersoner som de forholder seg til.

  • Våre ansatte får mye ansvar og får være med i prosessen fra start til slutt. Her er man ikke bare en liten brikke i maskineriet, noe som fører til at man føler et stort eierskap til sine prosjekter og at man får en bred og god erfaring, sier Ove.

Slik blir nyansatte ivaretatt

Er man nyansatt i Revisjonskompaniet blir man tatt godt imot.

  • Våre nyansatte skal få en varm og god velkomst. De kan forvente seg en god oppfølging og opplæring, sier Ove.

LES OGSÅ: Ina fikk flere jobbtilbud – derfor valgte hun Revisjonskompaniet

I tillegg til gode flotte lokaler med stor parkeringsplass, gode pensjonsordninger, konkurransedyktige betingelser og god kaffe, så er det flust av gode grunner til å sende inn en søknad.

  • Vi er en trygg og god arbeidsplass, med et godt faglig miljø. Her får du interessante arbeidsoppgaver, tillit og mye ansvar fra dag én. Du får en veldig bred erfaring i yrket og rom for faglig utvikling. Med så mye kompetanse på huset, er det enkelt å få tett og grundig oppfølging på mange områder, sier Fjørtoft avslutningsvis.

Ledige stillinger:

Vi søker revisjonsmedarbeider/Statsautorisert revisor

Revisjonskompaniet Midt-Norge AS utvider og søker etter deg som revisjonsmedarbeider/Statsautorisert revisor.

Vi søker regnskapsfører

Vi ønsker å utvide vår regnskapsavdeling med en dyktig regnskapsfører. Les og søk på stillingen her.