Godt arbeidsmiljø og faglige utfordringer – jeg trives kjempegodt!


Marianne Moe hadde sin første arbeidsdag i Revisjonskompaniet i 1998. Godt sosialt miljø, spennende arbeidsoppgaver, frihet under ansvar og gode muligheter for faglig utvikling er noen av grunnene til at hun har jobbet her i 22 år.

Marianne Moe

I 1998 var Marianne ferdigutdannet ved Handelshøyskolen i Trondheim. Da fikk hun jobb i det som het Revisjonssentralen, som i dag er en del av Revisjonskompaniet.

Selv om det har gått over 20 år husker hun den første tiden godt.

 • Fra første dag ble jeg veldig godt ivaretatt, både faglig og personlig. Det er mye takket være den gode starten jeg fikk som gjør at jeg fortsatt er her i dag, sier Marianne, som jobber som revisjonsmedarbeider.

Godt miljø med mye kompetanse

Det gode sosiale miljøet og den faglige utviklingen har fortsatt.

 • Det er enda bedre nå enn da jeg startet. I 1998 var vi bare fem stykker. Nå er vi flere på laget og det er bra, sier Marianne.
 • Vi er en fin gjeng med flinke og trivelige folk. Her er det ingen lukkede dører og alle drar i samme retning. Det er en veldig fin og trygg arbeidsplass, legger hun til.

I Revisjonskompaniet legger de til rette for at de ansatte skal få tid til faglig påfylling gjennom kurs, seminarer og interne fagdager.

 • Vi får alle sammen velge de kursene vi måtte ønske. Det tror jeg ikke er så vanlig andre steder. Men det er utrolig viktig i denne bransjen å være oppdatert og følge med på det som skjer, for at vi skal kunne gi den beste oppfølgingen til kundene våre, sier Marianne.
 • Og så er det gode arbeidsmiljøet en viktig måte å fylle på fagkompetansen. Her er det flinke folk innen både regnskap og revisjon. Selv om vi sitter på våre egne kontor, så er dørene åpne. Vi stiller alltid opp for hverandre, det er bare å stikke innom hvis man lurer på noe, sier Marianne.
 • Og så er det gode arbeidsmiljøet en viktig måte å fylle på fagkompetansen. Her er det flinke folk innen både regnskap og revisjon. Selv om vi sitter på våre egne kontor, så er dørene åpne. Vi stiller alltid opp for hverandre, det er bare å stikke innom hvis man lurer på noe, sier Marianne.

Frihet under ansvar

Noe annet som gjør at hun har vært i Revisjonskompaniet så lenge, er tilliten som lederne gir de ansatte.

 • Her er det mye frihet under eget ansvar og du kan styre dagen selv. Det er veldig fint, sier Marianne.

Hver ansatt i Revisjonskompaniet har sin faste kunder som de følger opp. Marianne tror det gjør noe med motivasjonen.

 • Vi har jo våre faste kunder og er med i prosessen fra a til å. Det gjør at vi får eierskap til jobben vi skal gjøre og et godt forhold til kundene. Da blir det ekstra stolthet i å legge ned en god jobb, sier Marianne.
 • Det er en av fordelene ved å jobbe i en litt mindre bedrift. Her blir du ikke bare en liten brikke i et stort puslespill. Vi får mye tillitt og får stadig prøvd oss på nye arbeidsoppgaver. Det er spennende å jobbe her, rett og slett, legger hun til.

Nye folk

Revisjonskompaniet er stadig på jakt etter flere flinke folk. Marianne sier at hvis du blir ansatt i Revisjonskompaniet, så kan du forvente deg dette:

 • Alle blir tatt imot med åpne armer og godt fulgt opp fra dag én. Du kan forvente å få mange spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, sier Marianne.
 • Du får bli med i et godt arbeidsmiljø i flotte lokaler, mye frihet til hvordan du legger opp dagen og gode muligheter til å utvikle deg og ta ytterlige steg i karrieren. Det er bare å søke!

Marianne er ikke den eneste med lang fartstid i Revisjonskompaniet. Hun mener at det hun nevner her er grunnene til at det er så lite gjennomtrekk med ansatte i selskapet.

Ledige stillinger:

Vi søker regnskapsfører

Vi ønsker å utvide vår regnskapsavdeling med en dyktig regnskapsfører. Les og søk på stillingen her.