Ina fikk flere jobbtilbud – derfor valgte hun Revisjonskompaniet


Ina Lillevik ønsket å jobbe en plass der hun kunne utvikle seg faglig og bli en del av et større miljø med hyggelige og dyktige kolleger. Da var Revisjonskompaniet det naturlige valget.

Ina Lillevik

Ina Lillevik er Revisjonskompaniets nyeste tilskudd i staben. Revisjonsmedarbeideren startet i stillingen september 2021 og stortrives i sin nye jobb.

  • Absolutt! Det føles ut som jeg har vært her lengre, og at kollegaene mine er gamle kjente. En mer imøtekommende og trivelig gjeng skal du lete lenge etter, sier Lillevik.

Hun var ferdig utdannet i 2016 og har siden den gang jobbet med økonomi og revisjon. Utdanningen fullførte hun ved NTNU her i Trondheim.

  • Jeg er glad i tall, orden og systematikk. Det ble derfor naturlig å velge en utdanning innen økonomi, og allerede tidlig i studiet fant jeg ut at regnskap og revisjon var veien jeg ville gå videre. Etter å ha jobbet noen år, føler jeg fremdeles at valget av retning ble riktig for meg.

Ville ha ny jobb

I 2021 var hun på jobbjakt, og hun forteller at hun hadde flere kriterier for sin nye arbeidsplass. God faglig utvikling, større ansvar og et godt arbeidsmiljø var noen av dem.

Hun fikk flere tilbud på bordet, men valget falt altså på Revisjonskompaniet. Lillevik forklarer valget på følgende måte:

  • Man har som regel en liste med ønsker når man søker seg ny jobb. Og under intervjuet med Revisjonskompaniet fikk jeg haket av mange av punktene på denne lista. Jeg fikk også et veldig godt inntrykk av personene jeg var i intervju med, og følte umiddelbart at dette var en arbeidsplass jeg kunne trives på. Revisjonskompaniet gjorde valget mitt enkelt, det var liten tvil om hvor jeg ønsket å starte.

Det valget angrer hun ikke på i dag.

  • Inntrykket jeg fikk i intervjuet viste seg å stemme. Det er en trivelig gjeng med god kompetanse. Det er også betryggende å vite at dette er et sted med lite gjennomtrekk, sier Lillevik. Arbeidsmiljøet er veldig bra, og man trives på jobb, så jeg skjønner at folk blir værende.

En god start

Hun forteller at starten i Revisjonskompaniet var veldig bra.

  • Jeg ble tatt veldig godt imot, og har fått tett oppfølging fra første dag, forteller hun. Alle har vært svært hjelpsomme, og man føler seg godt ivaretatt. De viste interesse for deg som person, og var opptatt av at man skulle finne seg til rette.

Hun forteller at hun i dag jobber med revisjon fra a til å, på egen kundeportefølje. Hun jobber sammen med en oppdragsansvarlig revisor, som gir henne hjelp og gode råd når det trengs.

  • Vi jobber sammen som et team. Selv om jeg utfører revisjonen på selskapene, står jeg aldri alene. Vi planlegger revisjonen sammen på forhånd, og så kan jeg gå til oppdragsansvarlig med eventuelle problemstillinger og spørsmål som dukker opp underveis. Det er svært lærerikt å jobbe så tett på en erfaren revisor, og det føles også veldig trygt.

Hun fortsetter,

  • Det er mange dyktige og erfarne folk i Revisjonskompaniet, både innenfor regnskap og revisjon. Dermed har man alltid noen å spørre dersom man har behov for litt rettledning og hjelp. Vi sitter på kontor, men dørene er alltid åpne. Det er tydelig at de ønsker å bruke tid på deg, og hjelpe slik at man kan stå på egne ben etter hvert, sier Lillevik.

Trives best på kontoret

Hun har ikke jobbet så lenge i Revisjonskompaniet, men forteller at hun trives godt så langt, og håper på en lang karriere i selskapet.

  • Målet mitt er å bli oppdragsansvarlig revisor selv en dag. Frem til da er det viktig for meg å trives og vokse med arbeidsoppgavene, samtidig som jeg har dyktige folk rundt meg som kan støtte og hjelpe. Da er Revisjonskompaniet det rette stedet å være. Og så håper jeg at vi fortsetter å vokse og får på plass nye flinke folk, sier Lillevik.

Om du vurderer å bli en del av Revisjonskompaniet en gang i fremtiden, så er hun klar i sin sak:

  • Det er bare å søke! Her får du utviklet deg faglig samtidig som du har trivelige folk rundt deg. For min del er det ekstremt viktig med et godt arbeidsmiljø og det får du i Revisjonskompaniet. Jeg føler meg trygg og gleder meg til å gå på jobb, sier Lillevik.
  • I periodene med hjemmekontor, savnet jeg å være på kontoret sammen med kollegene mine. Det må være et tegn på at man trives, legger hun til avslutningsvis.

Ledige stillinger:

Vi søker revisjonsmedarbeider/Statsautorisert revisor

Revisjonskompaniet Midt-Norge AS utvider og søker etter deg som revisjonsmedarbeider/Statsautorisert revisor.

Vi søker regnskapsfører

Vi ønsker å utvide vår regnskapsavdeling med en dyktig regnskapsfører. Les og søk på stillingen her.